Konkursy w ramach akcji Pola Nadziei 2017/2018

Caritas Diecezji Kieleckiej, w ramach ogólnopolskiej akcji Pola Nadziei 2017/2018 ogłasza następujące konkursy:

1. KONKURS KLASOWY NA WYKONANIE NOWATORSKIEGO NAKRYCIA GŁOWY dla przedszkoli oraz szkół podstawowych„Kapelusz Nadziei”
  2. KONKURS PLASTYCZNY DLA SZKÓŁ PODSTAWOWYCH (klasy I-VI) „Wspieramy Hospicjum”
  3. KONKURS MULTIMEDIALNY DLA SZKÓŁ PODSTAWOWYCH (klasy VI-VIII) I PONADPODSTAWOWYCH„Serce na dłoni”
  4. KONKURS FOTOGRAFICZNY DLA STUDENTÓW„Podniebne Cuda”
  5. KONKURS ARTYSTYCZNY DLA OSÓB DOROSŁYCH„Miłością szyte”

Regulamin konkursu i Oświadczenie dot. udziału w konkursach umieszczone są poniżej jako pliki do pobrania. Prace konkursowe można nadsyłać do dnia 11.05.2018 r. Ogłoszenie wyników konkursów nastąpi w czerwcu podczas uroczystej Gali podsumowującej tegoroczną akcję (termin będzie podany osobno).

Jesteśmy przekonani, że udział w realizowanych przez Caritas Diecezji Kieleckiej wydarzeniach przybliży dzieciom, młodzieży, studentom i seniorom ideę pomocy nieuleczalnie chorym, wpłynie pozytywnie na ich postawę, nauczy empatii i zrozumienia dla cierpiących, przedstawi hospicjum jako miejsce szczególnie troskliwej opieki i godnego odchodzenia.

Pliki do pobrania:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial